top of page

Köpvillkor 

 

Beställning och betalning 

Du har möjlighet att köpa bilder som tavlor printade på Fine art-papper (Hahnemühle Photo Rag). Photo Rag är ett helmatt papper av 100% bomull. Vilka bilder går att beställa kan du se HÄR. Alla priser är inklusive moms och gäller i svenska kronor, SEK.

Genom beställningsform kan du beställa dem bilder du vill köpa. Efter beställningen, du ska få en e-mail med bekräftelse och faktura med priset inklusive alla avgifter (dvs moms, frakt etc).

Du är alltid välkommen att skicka e-mail med ytterligare frågor innan betalningen. När fakturan är betald då behandlas din beställning vidare. En sista e-mail får du med info när bilden är klart för leverans.

Bilderna säljs utan ram och skickas i stötsäker förpackning med posten eller kan hämtas i Göteborg. Ibland finns det andra önskemål av kunden och i så fall är det viktig att skriva tydligt i beställningen så att jag kan ge dig rätt information om kostnader och leverans. 

Jag reserverar mig för eventuella fel i prissättning av varor, som kan uppstå pga ändrade fraktkostnader eller otydliga information i beställningen.

Leveranser

 

Din beställning behandlas inom en 5-7 arbetsdagar (vardag) från att du gjort din beställning och betalning.

Bilderna levereras i stabilt och stöttålig förpackningen. Paketet skickas alltid med spårningsnummer.

Du ska alltid få bild i e-mailet på paketets skick innan den är levererat.

Leveranstiden brukar vara mellan 6-9 vardagar.  Leveranstiderna kan påverkas under vissa dagar (röda dagar, långhelgen) och andra oförutsebara händelser under frakten.

När du får din beställning levererat, gör alltid en grundligt inspektion av ditt paket för att säkerställa att det är i god kondition. Var också noggrann med att kontrollera och dokumentera med bilder på eventuella skador och fraktsedeln innan du kvitterar ut paketet. Om paketet är skadad du ska kontakta mig med en e-mail och vänta på mitt svar.

Om paketet är skadad, och skadan syns först efter du tagit emot och öppnat paketet, då måste du anmäla skadan till mig via e-mail  senast 24 timmar efter mottagandet. Jag kommer att kontakta dig snarast möjligt för att ordna en eventuell retur.

Tullavgifter och andra merkostnader vid skick till icke EU land kan tillkomma.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela mig detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i originalförpackning ej uppackat och i oskadat skick. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, dvs öppna förpackningen. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Om varan är skadat under transport dokumentera med bilder när du får varan levererat. Dem bilderna ska skickas till mig som bekräftelse och underlag för reklamation hos leveransföretaget. VIKTIG! Alltid kontakta mig innan du påbörjar en retur av ångrade varor!

Retur av varan

 

Retur av varan sker på din egen bekostnad förutom om paketet är skadat.

Returer ska skickas som paket med spårningsnummer. Returen ska INTE skickas med postförskott. Innan du skickar den i väg det ska skickas e-mail med bilden på paketet och fraktsedeln med spårningsnummer. Om returen är pga mitt fel då ska jag betala frakten till dig efter jag har mottagit paketet. 

Kontakta mig alltid vid byte eller returer med tydligt information om orsak så att returen går på bästa och smidiga sättet.

Returadressen ska du få i en separat e-mail.

Återbetalning

 

Om alla villkor är uppfyllda för retur efter din önskemål, då har du rätt att få tillbaka den summa som varan kostade. Summan ska betalas tillbaka till samma kontot inom 30 dagar efter jag har mottagit varan.

Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. 

För mer info läs även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Övrigt info

Jag förbehåller mig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller något ändring av försäljningen, har jag rätt att avbryta köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

bottom of page