top of page

Promenad på sandstranden

Jag hade sedan länge en önskan om att fotografera ett porträtt på en sandstrand. En tom sandstrand när vädret är molnigt. Som det brukar vara är det inte alltid lätt att hitta rätt ögonblick för det. Något stör mig alltid. Antingen är stranden full av folk, eller så finns det ingen tid, och vädret är inte heller alltid gynnsamt. Men ibland tar det tid för allt att falla på plats.


Min vän Melina, som jag fotat flera gånger med, har en sådan strand nära där hon bor. Trots att det är november och det blåser kallt så bestämde vi oss för att snabbt ta ett par bilder.

Cirka 45 minuter räckte för att ta bilder som vi var nöjda med. Och, handen på hjärtat, det var för kallt för långa fotograferingar.


Senare när man börjar redigera bilderna, då vet man bättre hur bra bilderna är eller kanske inte bra (😊 allt är möjligt). Hur många gånger har du föreställt dig något i ditt huvud och sedan gjort det och fått allt precis som du tänkt dig det? Det händer inte varje gång. Den här gången var bilderna mer än bra. Dem är SUPERB!
bottom of page